Previous slide
Next slide

My Beach Resort Phuket - En skjult gastronomisk oase

My Beach Resort Phuket er et lækkert skjult boutique resort i moderne stil på Panwa-halvøen i smukke og naturlige omgivelser. Resortet ligger lige ved sandstranden Kao Khad Beach med udsigt til bugten og Koh Lon. Den tilbagetrukne beliggenhed har undgået folkemængderne, men er kun 15 minutter fra historiske Phuket Old Town, shopping og byens mange restauranter og lækre streetfood.

Det hyggelige resort har 82 værelser beliggende på en blidt skrånende bakke. Her kan du vælge værelser med udsigt til poolen eller med havudsigt. For dem, som ønsker adgang til poolen, fås der værelser med direkte pooladgang samt private poolværelser ud mod stranden. For familier, der søger en rolig ferie med Phukets mange muligheder, er der familieværelser.

Med udsyn over Andamanhavet er spisning og drikke på dette gastronomiske resort et af højdepunkterne. My Beach Resort Phuket har et lækkert udvalg af frisk, lokal seafood, smagfulde thailandske retter samt grillede kødretter, pastaer, salater og meget mere. Det prisvindende resort har opnået anerkendelse i Michelin-guiden fem år i træk fra 2019 til 2023, hvilket vidner om deres særlige køkken og restaurant.

My Café serverer resortets morgenmadsbuffet med udsigt til havet og byder på en menu med både lokale og internationale retter. Resortet har også en strandbar, hvor der serveres cocktails og forfriskninger. Resortet har en drivhuscafé i charmerende victoriansk stil ved stranden. Jouet D´art er en café i victoriansk drivhusstil, der byder på hjemmelavede desserter, delikatesser og drinks med smuk udsigt om aftenen.

My Beach Resort Phuket modtog Tripadvisors Traveler Choice i 2020 og 2021, og i 2024 blev det anerkendt af Haute Grandeur.

Priser

Bambus Rejser kan tilbyde nogle af markedets bedste priser og service. Blot skriv, hvis du er interesseret i et ophold på My Beach Resort Phuket i forbindelse med en badeferie, som del af et øhop eller en rundrejse.

Hvorfor ingen priser online?

Priser varierer betydeligt gennem året afhængigt af priser på flybilletter, sæsoner, kurser og tidsbegrænset tilbud. Ligesom sæsonoverlap, værelsestype, ekstra opredninger og meget andet har indflydelse på prisen. Send derfor en besked og få et uforpligtende tilbud.

Priser på tilbud er inklusive
  • Fly Danmark – Thailand (t/r)
  • Privat transfer til My Beach Resort Phuket (t/r)
  • Valgfrit antal nætter på My Beach Resort i ønsket værelsestype
  • Morgenmad dagligt
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Konkursdækning
  • Alle skatter og afgifter
Prisen på flybilletter gives særskilt, hvis du foretrækker at arrangere flyrejsen selv eller allerede har flybilletter.

My Beach Resort Phuket - Lokalt ansvar og miljø-initiativer

My Beach Resort Phuket har en 5-stjernet STAR-bedømmelse fra Tourism Authority of Thailand og har lavet en række tiltag for at have en ansvarlig hoteldrift.

Som en del af deres bæredygtige fødevaresystemer er alt mad og alle råvarer på resortet indkøbt hos lokale leverandører og producenter. My Beach Resort Phuket samarbejder også med lokalsamfundet og en lokal skole om strandoprydninger og vedligehold af andre steder i lokalsamfundet, som det lokale tempel. Resortet arrangerer regelmæssigt strandoprydningsdage i samarbejde med Moo 8 og Leampanwa School, samt i områder som Khao Khad-templet. De tager også imod praktikanter og uddanner studerende i samarbejde med flere universiteter, herunder Bangkok University og Prince of Songkla University for at give dem praktisk erfaring i turismeindustrien.

Resortet har også reduceret deres affald og plastforbrug. De bruger blandt andet papirbaserede sugerør og serverer premium vand fra Rynn Thailand, der fremstilles via et nanoteknologisk drikkevandssystem, som mindsker brugen af plastik og transport af drikkevand i beholdere.

Resortet har også fravalgt alle motorsportsaktiviteter på vandet, men i stedet tilvalgt kajak, paddleboards og andre fysiske aktiviteter, som ikke forstyrrer marinelivet eller skaber støj. Aktiviteter fremmer sundhed og velvære for både gæster og miljøet.

Send besked
Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Du kan kontakte Bambus Rejser på:
Telefon 70 40 42 45
Email post@bambusrejser.dk

Skræddersyede rejser

Alle rejser er skræddersyede og alt kan ændres, rettes og tilpasses til dine behov og ønsker. Blot giv besked, og rejsen udarbejdes som du vil have den. Alle rejser er blot forslag og kan ændres.

Ansvarlige oplevelser

Har du ønsker til oplevelser og udflugter, hjælper Bambus Rejser. Alle aktiviteter bliver arrangeret med ansvarsbevidste udbydere, som tager ansvar for natur, miljø og samfundet de er del af.